Stejarii Country Club organizează selecția municipală de Tenis

București, 5 octombrie 2015. Stejarii Country Club organizează sâmbătă, 10 octombrie a.c., începând cu ora 10:00, selecția municipală de tenis, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani, pasionați de acest sport. Atât procesul de selecţie, cât şi cursurile ulterioare sunt oferite gratuit juniorilor selectaţi. Evenimentul se va bucura de participarea unui invitat special, care a înregistrat rezultate deosebite în tenis.
“Prin intermediul acestor cursuri dorim să oferim şansa cât mai multor copii talentaţi să se antreneze în condiţii excelente şi să obţină performanţă în tenis”, a declarat Mihai Popa, Director Operaţional Stejarii Country Club.

Scopul selecţiei este acela de a identifica în rândul micilor iubitori de sport 25 de copii, care au o înclinaţie naturală pentru a performa în tenis. Aceştia vor beneficia de lecţii de grup cu antrenori cu o vastă experienţă în domeniu, de 3 ori pe săptămână, sesiuni de pregătire fizică şi echipamente profesioniste, în perioada octombrie 2015 – octombrie 2016.
Mai mult decât atât, activităţile vor fi găzduite pe terenurile de tenis din cadrul Stejarii Country Club, care oferă condiții excelente de joc, fiind acoperite cu zgură Conipur Pro Clay.

Pentru înscriere, părinții copiilor trebuie să trimită un set de informații (detalii aici) la adresa tenis@stejariicountryclub.ro până joi, 8 octombrie 2015. Înscrierile se fac în limita a 130 de persoane.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod