Stefan Banica jr. si Nadia Comaneci vin in acest weekend la Baneasa Shopping City

3 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Stefan Banica jr. si Nadia Comaneci vin in acest weekend la Baneasa Shopping City

In weekendul 5 - 6 decembrie, Baneasa Shopping City va gazdui doua evenimente de exceptie. Sambata, de la ora 17.00, va avea loc lansarea pe DVD a primei comedii romanesti de Craciun, alaturi de cel mai recent album al artistului Stefan Banica Jr. Duminica, incepand cu ora 14.00, cea mai mare gimnasta a Romaniei isi va prezenta "Papusa Nadia", in cadrul unui proiect care face parte din programul social "10 pentru gimnastica", initiat de Fundatia Nadia Comaneci.

"Pentru mine lansarea acestei papusi este o onoare si ma bucura faptul ca pot oferi, in aceasta perioada de sarbatori, un cadou special tuturor celor care iubesc sportul si gimnastica romaneasca.
Iar acest cadou este cu atat mai important cu cat face parte dintr-un  program social al fundatiei, care isi propune sa ii sustina pe tinerii gimnasti, viitori campioni"
, a declarat Nadia Comaneci.

Prin achizitionarea unei papusi Nadia, fiecare cumparator sustine gimnastica romaneasca, intrucat sumele stranse in urma comercializarii produsului vor fi destinate programului social "10 pentru gimnastica".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod