Stefan Banica Jr a vandut toate biletele

10 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Stefan Banica Jr a vandut toate biletele

Stefan Banica Jr este de departe artistul cu ceea mai mare popularitate din Romania, o dovada clara fiind faptul ca abia puse in vanzare, biletele pentru cel de-al cincilea sau spectacol de Craciun s-au epuizat. Acest spectacol este utimul ce a mai putut fi organizat din aceasta serie de concerte, Sala Palatului fiind rezervata pentru diverse alte spectacole pana la finalul lunii decembrie.

"Suntem constienti ca nici zece spectacole nu ar fi ajuns pentru fanii lui Stefan, putem doar sa speram ca toti cei ce nu au mai apucat sa cumpere bilete sa ne inteleaga, traim intr-o capitala europeana cu doar doua sali mari de spectacole si acestea cu capacitatea prea mica", a declarat producatorul spectacolului.

Cate o saptamana de concerte la Sala Palatului in doi ani consecutivi este o performanta cu care nu se poate lauda niciun alt cantaret din Romania.
Stefan este un artist aflat in plina maturitate profesionala, emisiunile de televiziune, piesele de teatru sau concertele ce au numele sau pe afis avand succesul garantat.

Stefan Banica Jr multumeste fanilor sai pentru dragostea cu care il inconjoara si le promite un show de exceptie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod