Ștefan Bănică, ironic cu Andreea Marin?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2013
Artistul a postat pe pagina lui de Facebook un citat care face o trimitere neașteptată la fosta sa soție.

Ștefan Bănică Junior și Andreea Marin au declarat în mai multe rânduri că păstrează o relație bună după despărțire, de dragul fetiței lor. Astăzi, însă, un citat pe care cântărețul l-a postat pe Facebook pare să demonteze versiunea armoniei dintre cei doi foști soți, scrie ziarul Libertatea."Mai bine Marin, decât submarin"
, este citatul din celebrul film românesc "Nea Mărin miliardar" pe care Bănică Junior l-a împărtășit fanilor.
Cum era de aşteptat, aceştia au interpretat textul ca o aluzie la  Andreea Marin şi chiar au comentat în acest sens.Recent, Ştefan Bănică şi Andreea Marin au fost văzuţi împreună şi, deşi s-a speculat că ar putea fi vorba despre o împăcare, Andreea a explicat că este doar "o relaţie bună dintre doi părinţi responsabili".

Vedeta a declarat de mai multe ori că îl respectă foarte mult pe fostul ei soț, iar deciziile în ceea ce o priveşte pe Violeta sunt luate de comun acord.

Andreea Marin s-a arătat chiar dispusă să-şi lase fiica să apară în videoclipurile tatălui, mai ales că şi aceasta are anumite înclinaţii artistice, notează Libertatea.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 27 Mai 2013, 16:34
    Simona

    Eu as spune altceva pentru el: "Mai bine central decat extracentral!" .....ma refer aici la zona din mijloc, ca sa ma intelegeti mai bine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod