Ştefan Bănică, două concerte dedicate femeii

Artistul susţine două spectacole, sub titulatura "Te iubesc, femeie!", pe 8 şi 9 martie, la Circ & Variete Globus din Capitală.

După succesul înregistrat anul trecut cu spectacolul unplugged "Te iubesc, femeie!", Ştefan Bănică a ales să sărbătorească femeia şi în acest an, prin două concerte, ce vor aduce în dar cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de cântăreţ de-a lungul carierei.

 

Unele piese au fost promovate pe radiouri sau transformate în videoclipuri, dar altele au rămas doar pe albumele artistului sau au fost rareori cântate în concerte, se arată într-un comunicat citat de agenţia Mediafax.

Spectacolele unplugged programate pe 8 şi 9 martie, la ora 19.30, vor fi o ocazie potrivită pentru ca toate aceste piese să fie cântate.

Melodiile cunoscute, cântate în variantă acustică, îşi vor demonstra încă o dată valoarea prin această manieră de abordare.

"Anul trecut, membrii trupei mele au declarat concertul unplugged «Te iubesc, femeie!», din luna martie, cel mai aproape de suflet concert din cariera lor. Pentru mine a fost ceva cu totul inedit, cântând piesele mele, mai noi şi mai vechi, în variantă acustică într-o atmosferă excepţională creată de public.
Sper ca aceste concerte unplugged din luna martie să devină o tradiţie, aşa cum sunt concertele mele de Crăciun. Va aşteptăm cu toată dragostea!"
, a spus Ştefan Bănică.

În afară de Rock'n'Roll Band şi grupul The 50's, Ştefan Bănică va avea invitaţi în concert şi alţi artişti valoroşi, care vor completa spectacolul.

Biletele vor fi disponibile la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", magazinul Unirea, staţia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour şi pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.

Ştefan Bănică are o carieră de peste 20 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune.
A susţinut până în prezent peste 1.000 de concerte, cu peste 165.000 de bilete vândute. A lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină. Show-urile sale de Crăciun au stabilit adevărate recorduri pentru România ca număr de concerte de anvergură susţinute consecutiv şi ca număr de spectatori.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod