„Stay True”, primul single Are You Anywhere

Pentru a vedea videoclipul piesei „Stay True”:
Click aici: https://youtu.be/ucoi-rSuOBc

Proiectul Are You Anywhere, format din Silviu Pașca, voce, și Vladimir Coman Popescu aka Biteurlips, producător, își lansează astăzi primul single -„Stay True”. Piesa face parte dintr-un EP cu același nume, care va conține două piese originale și două remix-uri.

„<<Stay True>> este a doua piesă pe care am scris-o în formula Are You Anywhere, este piesa care ne reprezintă cel mai bine, și cea care a născut entuziasmul de a continua să lucrăm pentru album.
În acest moment se mixează piesele pentru albumul <<Recollection>>, pe care sperăm să îl lansăm în toamnă”, au spus băieții de la Are You Anywhere.

Videoclipul piesei „Stay True”, regizat de SAN, va fi lansat pe canalul - La Belle Musique, aflat în topul celor mai populare canale de YouTube de music promotion, cu o selecție fantastică de muzică chillout și mixtapes.

Silviu Pasca și Vladimir Coman Popescu aka Biteurlips s-au întâlnit întâmplător și au realizat că viziunea lor despre muzică este similară.
Astfel, și-au unit talentele și au început să scrie piese, exact cum le-au simțit, fără a respecta neapărat stiluri, tendințe sau așteptări. Au o muzică fluidă, bittersweet, care merge dincolo de orice pattern-uri și genuri muzicale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod