Staruri internationale la deschiderea Baneasa Shopping City

Facebook Twitter Comenteaza
Staruri internationale la deschiderea Baneasa Shopping City

Deschiderea noului mall de fashion de pe 19 aprilie a corespuns cu venirea in tara a unui fashion icon al modei internationale - modelul Eva Herzigova. Eva a fost invitat special la evenimentul de deschidere a centrului comercial. Pe podiumul amenajat in cadrul Baneasa Shopping City au fost prezentate colectiile unor prestigioase case de moda internationale precum: Christian Dior, Lanvin si Roberto Cavalli.

Eva Herzigova a fost prezenta la evenimentul deschiderii Baneasa Shopping City, unde a sustinut un discurs de aproximativ trei minute. Eva a ales sa vina in Romania in exclusivitate pentru evenimentul Baneasa Shopping City, fiind prezenta aici pentru o zi. Primul ei interviu a fost oferit in exclusivitate revistei "Styler" - revista Baneasa Shopping City.
La eveniment, Eva a ales sa poarte o superba rochie argintie semnata Roberto Cavalli, precum si bijuterii Chopard. Machiajul Evei a fost asigurat de Douglas prin intermediul make-up artistului Marilena Tempea, iar hair-ul a fost asigurat de Geta Voinea.

"Sunt foarte incantata sa iau parte la acest eveniment extraordinar. Este un proiect minunat, nu numai pentru ca reprezinta o initiativa financiara si o investitie pentru oras, ci si pentru ca va deveni pentru membrii comunitatii un adevarat punct de intalnire, ingloband intr-un concept modern cele mai importante branduri ale lumii - perfect!", a afirmat Eva Herzigova.

Trei prezentari ale faimosilor designeri internationali, precum: Christian Dior, Lanvin si Roberto Cavalli au incantat invitatii speciali, prin colectiile deosebite de haine.


Superbele colectii ale prezentarii de moda sunt: colectia Christian Dior Spring Summer 2008, care sarbatoreste 60 de ani impliniti in faimoasa lume a modei. Avand ca tema muzicala celebra piesa a lui Sting "English Man in New York", colectia rezuma toate stilurile cu care John Galliano ne-a obisnuit in cei 10 ani de cand este Creative Director al casei Christian Dior.

Lanvin Spring Summer 2008 este colectia cea mai apreciata a acestui sezon. Avandu-l drept Creative Director pe Alber Elbaz, colectia incepe cu rochii de zeita pana la genunchi, in croieli simple, deasupra cu trenchuri din materiale usoare, navy si kaki, apoi se continua cu rochii lungi din materiale fluide si in culori foarte puternice - cobalt, galben, verde si rosu.


Colectia Roberto Cavalli Spring Summer 2008 - cea mai placuta surpriza a saptamanii modei de la Milano - este deschisa de doua rochii lungi diafane din dantela alba. De asemenea, Cavalli a folosit unul dintre motivele preferate ale creatorilor, respectiv franjurile din piele, pe pantaloni, trench-uri, jachete si genti.  

Peste 1.500 de persoane au fost prezente la deschiderea Baneasa Shopping City. Mihaela Radulescu a fost gazda paradei de moda. La eveniment, au fost prezente si alte celebritati internationale precum, Mick Davis si actorul hollywoodian Kevin Mckidd, cunoscut romanilor din serialul "Rome". De asemenea, au fost prezente personalitati importante din lumea mondena romaneasca: Andreea Esca si Alexandre Eram, Zina Dumitrescu, Oana Roman, Catalin Botezatu, Doina Levintza, Camelia Sucu, Iulia Dobrin, Catalin Maruta, Dan Coman, Misu Negritoiu, Mihaela Glavan, Stephan Pelger, Adrian Oianu, Alin Galatescu etc.

Petrecerea a continuat pana dupa miezul noptii.
Jeerk, trupa de dansatori step din Suedia, si Dany Lary, un cunoscut magician international, au mentinut o atmosfera plina de ritm si mister.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod