Starea lui Cotabiță, temă de scandal între Florin Chilian şi Adrian Enache

Florin Chilian l-a atacat dur pe Adrian Enache, după ce acesta a declarat că Gabriel Cotabiță ar fi în moarte cerebrală. Acesta i-a răspuns cu aceeași monedă, declarând că nu ştie cine e Chilian.
"Decât cu așa prieteni apropiați mai bine fără! Adrian Enache și Mihai Pocorschi... bieți nemernici care nu țin cont de drama sufletească a familiei.(...) Poate le vin cântări acum în urma indiscreției jegos de grosolane pe care au făcut-o!", i-a acuzat Chilian.

"Nu știu cine e personajul. Dacă era vreun personaj important îl întrebau și pe el despre Gabi care chiar este cineva. Nu știu cine este acel personaj, dar Eminescu avea dreptate când a spus <<Muști de o zi>>.
Nu avea activitate și a vrut și el să apară la TV, dar să te legi de Mihai Porcovschi, care era prietenul lui de o viață, e deja strigător la cer. Îmi pare rău că astfel de indivizi se trezesc să vorbească așa. Nu mă interesează, nu știu cine e individul și nu mă cobor la nivelul lui"
, a replicat Enache la "Teo Show".

"Nu am spus niciodată că Gabriel Cotabiță e în moarte clinică. Am comentat doar știrile apărute la TV despre starea lui de sănătate.
Nu mi-aș fi permis să vorbesc despre starea lui de sănătate. Respect decizia familiei lui și îmi cer scuze dacă au văzut și ei la televizor nebunia asta. Eu îl respect și îl iubesc foarte mult pe Gabriel Cotabiță"
, a mai spus Adrian Enache.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod