"Stapanii valurilor", vin la Kanal D

Facebook Twitter Comenteaza
Luni, 21 iulie 2008, de la orele 13.15 la Kanal D debuteaza  "Stapanii valurilor" - un film antrenant cu si despre tineri, care va aduce oceanul, plaja si distractia in casele telespectatorilor.

"Stapanii valurilor" urmareste intrigile din viata a patru adolescente, Birdie, Dawn, Lacey si Kai, care impartasesc acelasi vis: sa devina surferi profesionisti. Ele primesc o sponsorizare de la o firma si profita de aceasta sansa pentru a se muta in Hawaii unde, sub atenta supraveghere a antrenorului lor, Justin, trebuie sa demonstreze ca sunt capabile sa intre in turul ProSurfing.
 

Dragoste, competitie, adrenalina si loialitate - toate acesta afecteaza determinarea fetelor de a triumfa, pe masura ce serialul dezvaluie despartiri, noi cupluri, tradari si impacari de pe frumoasa plaja Mahaka, din Hawaii.  

"Stapanii valurilor" este povestea aventurii ce va schimba viata celor patru tinere si a prietenilor lor pe masura ce ele vor invata sa se maturizeze si sa devina responsabile. Un film despre drumul  parcus pentru a implini un vis si pentru a gasi dragostea adevarata.


Serialul a fost produs in anul 2006, toate cadrele sunt filmate exclusiv pe plajele exotice ale Hawaii-ului, iar filmul beneficiaza de o distributie formata din actori tineri si foarte talentati: Tiffany Hines(Birdie), Suzie Pollard(Dawn), Natalie Ramsey(Lacey), Sonya Balmores(Kai),  David Chokochi(Justin) si este regizat si produs de David Brookwell, Michael Jacobs si Sean McNamara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod