Stagiune de muzica veche, la Muzeul National de Arta

Facebook Twitter Comenteaza

Institutul Francez din Bucuresti si Ambasada Frantei in Romania, cu sprijinul Muzeului National de Arta al Romaniei, organizeaza in perioada iunie - decembrie 2008 a doua Stagiune de Muzica Veche.

Deschiderea acestei noi stagiuni de muzica veche va avea loc luni, 30 iunie, incepand cu orele 19.30, la Muzeul National de Arta al Romaniei, cu un concert sustinut de "Ansamblul Stradivaria, Cantates et  sonates françaises".

Cu participarea celor mai buni interpreti francezi, evenimentul se anunta a fi un adevarat regal al vocilor: de la canzoni de Monteverdi si cantatele franceze de Jean-Philippe Rameau, pana la ariile de curte de Michel Lambert.

Evenimentul ii va prezenta pe Mozart sau pe Haydn conform criteriilor estetice ale vremii lor si, nu in ultimul rand, va delecta privirea si auzul ascultatorului cu ultima creatie a lui Beatrice Massin si a companiei sale de dans baroc "Les Fetes Galantes" - spectacolul coregrafic si muzical "Un air de folies" ("O arie de nebunii").

Biletele vor fi puse in vanzare la Institutul Francez, iar in seara concertului, la Muzeul National de Arta al Romaniei. Pretul intreg este de 10 lei, iar pretul redus (elevi, studenti,pensionari) este de 5 lei.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod