Spectacolul "Disney Live!" vine la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Spectacolul

Saptamana viitoare, spectacolul "Disney Live! Winnie the Pooh" este la Bucuresti. Cea mai noua productie Disney, care-i are ca protagonisti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh si prietenii lui, este prezentata de Podium Productions si Feld Entertainment.

Winnie the Pooh, prezentatorii, cele trei ajutoare si toti prietenii ursuletului, reprezentand o distributie de 15 artisti, vor aduce la Bucuresti un spectacol ce ii va distra pe copii, in spiritul Disney. Copiii vor fi la randul lor actorii acestui show, dandu-le o mana de ajutor lui Winnie si prietenilor sai, pentru a iesi din situatii neprevazute.

"Crearea acestei productii a fost pentru noi toti o calatorie minunata inapoi in zilele de distractie si inocenta exemplificate de viata in "Padurea celor 100 de stejari", a spua Jery Bilik, directorul de creatie al Feld Entertainment.


Ana Louizos, designerul productiei, care recent a creat decorurile pentru spectacole de pe Broadway, aduce experienta ei in "Disney Live! Winnie the Pooh": "In teatru, inviti audienta sa faca legaturi si sa se gandeasca la decor si poveste in moduri care nu sunt neaparat evidentiate. Crearea acestei lumi magice a lui Winnie the Pooh a fost in egala masura o provocare si o bucurie. In imaginarea decorului, am vrut ca audienta sa simta cu adevarat ca este invaluita de "Padurea celor 100 de stejari", a spus Louizos.

Peisajele variate ale "Padurii celor 100 de stejari" sunt aduse la viata cu frunze scuturate, zbor de fluturi si schimbari de anotimpuri.
Designerul de Lumini Patrick Dierson explica: "Folosim ultimele tehnologii pentru a ajuta ilustrarea povestii, dar cu toate acestea, iluminarea nu domina spectacolul, asa cum se intampla intr-un concert rock. Ceea ce am vrut sa realizez pentru Winnie the Pooh a fost sa creez o stare subliminala".

Distributia de 15 artisti se prezinta pe scena sub coregrafia lui Cristopher Gattelli, ale carui merite teatrale includ "Chess", "The Radio City", "Christmas Spectacular" si "Godapell". Gattelli spune ca este necesar un bun simt al umorului si distractiei pentru a construi coregrafiile pentru spectacol. "Numerele de dans trebuie sa se adreseze in acelasi timp copiilor si adultilor, pentru a-i implica in spectacol, ca si participanti", a spus acesta.
 
Extragand din vasta librarie a muzicii lui Pooh, directorul muzical David Loud a incorporat in spectacol noi versiuni ale unor cantece ca "Winnie the Pooh", "Rumbly in Tumbly",  "The Whoop-De-Dooper Bounca" si altele.


Sala Polivalenta din Bucuresti va fi amenajata special pentru aceste show-uri alegorice. Astfel, Ursuletul Winnie si prietenii sai din "Padurea celor 100 de stejari" vor putea fi vazuti in spectacolele de joi, 19 iunie - ora 18:00, vineri, 20 iunie - ora 18:00, sambata, 21 iunie - ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie - ora 15:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele se gasesc prin reteaua bilet.ro si la magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, libraria Libri, librariile Libris, Carturesti, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara. Pretul biletelor este de 39, 59, 99 sau 150 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod