Speak Floyd concertează joi pe scena TRIBUTE Club

The Colours, UP!Concert, FreeStay și Speak Floyd urmează să susțină concerte pe Calea Victoriei 118 de miercuri până sâmbătă.
Mișcarea sociala Urmează-ți Pasiunea! prezintă unul din evenimentele sale pe scena TRIBUTE Club miercuri, 28 octombrie. Pasiunea muzicală urmează să prindă viață în casa muzicii live prin intermediul spectacolului oferit de UP! Concerts, o platformă pentru cei care încă nu sunt artiști consacrați, indiferent de instrumentul la care cântă ori dacă sunt interpreți vocali.

Joi seară, printre cele mai celebre melodii care au fost lansate de legende rock ca Roger Waters, David Gilmour, Syd Barrett, Richard Right și Nick Mason, pe scurt Pink Floyd, urmează să fie interpretate de cea mai bună trupă tribute a britanicilor, din România – Speak Floyd.
Accesul în TRIBUTE Club se va face începând cu ora 20:30 în timp ce prețul unui bilet va fi în valoare de 30 lei.

Petrecerile sub marca TRIBUTE vor continua atât vineri cât și sâmbătă când o să cântăm și o să dansăm până în zori pe Calea Victoriei 118. Vineri seară scena TRIBUTE se va umple de culori pe toată durata concertului celor de la The Colours în timp ce FreeStay o să încheie săptămâna sâmbătă noapte cu o nouă reprezentație live. Pentru ambele seri clubul își așteaptă publicul începând cu ora 22:00 în timp ce prețul unui bilet va fi 30 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod