Speak feat. Peter Pop & Shift au lansat piesa „Zile și Zile” - VIDEO

Avem 365 de zile într-un an sau 31,6 milioane de secunde, de momente, de experiențe care nu trebuie irosite. Cine știe câte se adună într-o viață? Sunt zile și zile, întâmplări și întâmplări. Nimeni nu ne poate promite că vor fi toate bune, dar indiferent cât de mari sunt provocările, fiecare clipă merită simțită și trăită la maximum. Acesta este și mesajul celui mai nou single Speak feat. Peter Pop & Shift - „Zile și Zile”.

"Prin această piesă vreau să le transmit tuturor oamenilor să se bucure mai mult de viaţă şi de momentele pe care au ocazia să le trăiască.

Este o binecuvântare să ne trezim dimineaţă, într-o nouă zi, făcând abstracţie de vremea de afară şi de problemele cotidiene. Preţuiţi mai mult viața şi luaţi-o ca atare, căutând mereu partea plină a paharului.",  spune Speak.

Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production de Max Kissaru, Speak, Andrei Maria (Smiley), Shift, Dorian Micu și Vlad Munteanu, iar clipul ne introduce în culisele concertelor lui Speak, surprinzând momente din viața artistului, momente naturale, sincere, neregizate.

"Clipul este filmat de Kani, unul din membrii echipei mele cu care merg în concerte.
Nu pot spune că am simţit în vreun fel că filmez clip pentru că nu a existat nicio regie, totul desfăşurându-se foarte natural şi normal. Mai pe scurt, clipul conţine imagini din viața noastră, din culisele concertelor exact ca un jurnal video personal. Mă bucur că pentru această piesă i-am avut alături pe Peter Pop și Shift.", declară Speak despre clipul piesei „Zile și zile”.

Single-ul promovează și unul dintre cele mai noi proiecte ale lui Speak - serialul „Zile și Zile”, pe care îl puteți urmări săptămânal pe canalul de YouTube al artistului.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod