Soțul Oanei Roman a ajuns la spital, în prag de nuntă

Cu doar două săptămâni înainte de nunta cu Oana Roman, Marius Elisei s-a accidentat în timp ce juca fotbal. El nu se află la primul incident de acest gen.

El a avut dureri îngrozitoare și s-a dus, de urgență, la spital, marți dimineață. Medicii l-au consultat și apoi i-au pus piciorul în gips.

"A fost o neatenție, la fotbal. M-am dus de urgență la spital. Sigur că nu am rămas acolo, nu aveam de ce, dar mi-au pus piciorul în gips", a explicat Marius pentru Click!.

"Nu știu cât stau cu gipsul, o săptămână, două săptămâni sau o lună. Depinde ce spun medicii. Eu am o sensibilitate la ligamente. Mi-am rupt piciorul pentru a cincea oară, la același picior. Am la piciorul drept trei ligament sensibile", a mai spus el.

Marius Elisei și Oana Roman se vor căsători pe 15 iunie, data la care au programat şi botezul. Ei au devenit părinți pe 21 februarie, când Oana a născut o fetiţă, Maria Izabel.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod