Soţia lui Lorenzo Lamas își va naște nepotul

Cea de-a cincea soţie a actorului este însărcinată și va deveni mamă-surogat pentru bebeluşul fiicei starului american, care se va naşte în luna iulie.

Shayne Lamas, fiica lui Lorenzo Lamas, a anunţat recent că va avea un bebeluş cu ajutorul unei mame-surogat. Într-un interviu publicat de revista Closer, ea a dezvăluit că mama ei vitregă, Shawna Craig, este mamă-purtătoare.

"Shawna nu este numai mama mea vitregă, e un fel de soră de suflet pentru mine. E ca un înger care ne-a binecuvântat întreaga familie, inclusiv pe tatăl meu. Însă e ciudat. Faptul că o altă persoană îţi va naşte copilul este neobișnuit. Dar eu am pierdut deja o sarcină, iar acum Shawna e mama purtătoare pentru fiul meu.

Am primit cea mai mare binecuvântare din lume şi-i voi fi mereu recunoscătoare", a declarat Shayne Lamas, în vârstă de 29 de ani.

Protagonista unor emisiuni de tip reality-show, Shayne Lamas a pierdut o sarcină - tot un băieţel - în 2014, în urma unei afecţiuni medicale destul de rare - ruptură uterină - şi a aflat ulterior că nu va mai putea avea copii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod