Melania Trump

Soția lui Donald Trump s-a făcut de râs! A plagiat un discurs din 2008 al lui Michelle Obama

Melania Trump, soția lui Donald Trump, a susținut luni seara, pentru prima dată, un discurs adresat națiunii americane.
Dar cuvintele rostite de aceasta păreau foarte cunoscute și au atras atenția publicului.

Se pare că Melania și-a însușit cel puțin un pasaj dintr-un discurs susținut în anul 2008 de Michelle Obama, potrivit cnn.com.

Discursul susţinut de Michelle Obama, în 2008, potrivit Mediafax: "Eu şi Barack am crescut cu aceleaşi valori în viaţă: trebuie să munceşti mult pentru ceea ce îţi doreşti în viaţă, cuvantul dat nu se ia înapoi şi trebuie să faci ceea ce ai spus că vei face şi să îţi ţii de fiecare dată promisiunile.
Trebuie să îi tratezi pe oameni cu respect. Aceste valori trebuie transmise mai departe generaţiilor viitoare. Deoarece vrem ca și copiii noştri să ştie că singura limită a realizărilor sunt puterea visurilor şi capacitatea fiecăruia de a munci pentru ele.
"

Luni seara, Melania Trump a declarat: "De la o vârstă fragedă, părinţii mi-au imprimat valori precum faptul că trebuie să munceşti mult pentru ceea ce îţi doreşti în viaţă, cuvantul dat nu se ia inapoi şi că trebuie să faci ceea ce ai spus ca vei face întotdeauna.
De fiecare dată să îi tratezi pe oameni cu respectul cuvenit. Şi aceste valori trebuie date mai departe generaţiilor următoare. Pentru că dorim ca și copiii noştri să ştie că singura limită a realizărilor tale sunt puterea visurilor tale şi capacitatea ta de a munci pentru acestea.
"




Foto: usmagazine.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod