Sorina, semifinalista preselectiei pentru Etnic

Facebook Twitter Comenteaza
Sorina, semifinalista preselectiei pentru Etnic

Sorina, sau So pe numele ei de scena, este una dintre finalistele preselectiei organizate pentru inlocuirea lui Bety.

O data ramas liber locul lui Bety in trupa Etnic, a inceput o adevarata batalie intre candidatele dornice sa cante in locul acesteia, batalie ce va continua si in urmatoarele 3 saptamani cand se va alege noua "etnica".

Finalista din aceasta saptamana, Sorina, este din Bucuresti, are 22 de ani si este studenta la facultatea de Filosofie-Jurnalism. Cu dimensiuni de invidiat si o voce pe masura, Sorina s-a inscris in competitia ce ii poate aduce locul mult visat in trupa Etnic, fara a se lasa influentata de scandalul mediatic pornit de Bety.

"Nu cred ca o femeie poate fi hartuita atata amar de vreme si nu depune plangere la politie, insa in schimb umple paginile ziarelor. Din momentul in care am trimis piesele, relatia mea cu echipa RBA si cu Radu Baron a fost de un profesionalism ireprosabil, astfel ca daca voi fi aleasa nu voi sta pe ganduri sa semnez cu RBA Management ", a declarat Sorina.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GEORGE pe 23 Aug 2008, 10:27
    frumoasa papusica

    frumoasa rau papusica asta dar cu vocea cum sta ca vrea sa fie in etnic si fetele alea cinta live si e cam greu fara experientza scoala ....mai vedem

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod