Sora lui Beyonce se mărită la sfârşitul săptămânii

Cântăreaţa Solange Knowles, sora celebrei Beyonce, se va căsători la sfârşitul acestei săptămâni cu iubitul său, regizorul de videoclipuri Alan Ferguson, iar nunta va avea loc în oraşul american New Orleans.

Solange Knowles, în vârstă de 28 de ani, sora mai mică a celebrei Beyonce, se va căsători în weekend cu iubitul său, regizorul de videoclipuri muzicale Alan Ferguson, în contextul în care artista a reuşit să ţină secrete logodna şi planurile de căsătorie, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit US Weekly, evenimentul va debuta la locuinţa lui Solange Knowles, care are un fiu în vârstă de 10 ani, Jules, din căsnicia cu Daniel Smith. Familia apropiată şi prietenii invitaţi se vor bucura de o seară de film vineri, urmând ca sâmbătă să aibă loc o cină de repetiţie.

Nunta va avea loc duminică, într-o ceremonie privată, rezervată familiei şi prietenilor apropiaţi.

Solange Knowles a vorbit anterior despre bucuria de a-l fi întâlnit pe Alan Ferguson, în vârstă de 51 de ani, regizor care a realizat clipuri pentru Beyoncé, Jay-Z, Gym Class Heroes, Katy Perry, Natasha Bedingfield şi Nelly Furtado.

Solange a spus însă că o relaţie lipsită de griji precum cea pe care o are în prezent nu o inspiră din punct de vedere muzical.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod