Soprana in coma la Spitalul Universitar

de Ileana Voicu Ghinea, 23 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Soprana in coma la Spitalul Universitar

Prim solista Teatrului National de Opereta, Amelia Antoniu, 36 de ani, este internata in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar, in coma. Aceasta s-a internat la inceputul saptamanii in spitalul CFR 2 pentru o interventie chirurgicala minora la nivelul colului uterin, si, se pare, ca a contactat o bacterie din institutia sanitara.

"Teatrul National de Opereta 'Ion Dacian' isi exprima intreg sprijinul pentru Amelia si familia ei si speranta pentru imbunatatirea situatiei ei. Nu ne dorim decât ca ea sa treaca cu bine peste aceste momente", se arata intr-un comunicat trimis de biroul de presa al Teatrului National de Opereta.

Amelia Antoniu este una dintre cele mai importante prim-soliste ale Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" si profesor de canto si teatru muzical la scoala "Mark Twain" Bucuresti si la Center Stage Bucuresti.
Este distribuita, in prezent, in cele mai importante spectacole ale Teatrului National de Opereta, printre care "Romeo si Julieta" (Doamna Capulet), "Vaduva vesela" (Valenciene, Sylvienne), "Contesa Maritza" (Liza), "Silvia" (Stasi), Odiseea Visotki (Lolita) si altele.


Activitatea sa artistica include, pe langa numeroase spectacole, inregistrari audio, aparitii TV, concerte in tara si strainatate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod