Sophie Ellis-Bextor a născut un băieţel

Cântăreaţa britanică a devenit mamă pentru a treia oară, după ce miercuri a adus pe lume un băieţel.
Cântăreaţa britanică a devenit mamă pentru a treia oară, după ce miercuri a adus pe lume un băieţel.

Sophie Ellis Bextor, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au împreună doi fii - Sonny, în vârstă de opt ani, şi Kit, în vârstă de doi ani, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Cel de-al treilea băiat al cuplului se va numi Ray Holiday şi a avut la naştere greutatea de 3,6 kilograme. Informaţia a fost confirmată de Richard Jones, în vârstă de 32 de ani, printr-un mesaj postat pe contul de Twitter al formaţiei The Feeling.

Precedentele două sarcini ale cântăreţei au fost destul de dificile. Sonny, primul copil al cântăreţei britanice, s-a născut prematur, venind pe lume cu opt săptămâni înainte de termen, prin cezariană. Kit, al doilea copil al artistei, s-a născut şi el prematur, cu nouă săptămâni înainte de termen, şi a cântărit la naştere doar 1,2 kilograme.

Sophie Ellis Bextor şi Richard Jones s-au cunoscut în 2003, la o săptămână după ce cântăreaţa se despărţise de partenerul ei din ultimii şase ani, Andy Boyd, şi s-au căsătorit în Italia, în iunie 2005, relatează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod