Sophia si-a luat ochelari de soare de cosmonaut! Va avea cea mai inedita aparitie in aceasta vara!

Sophia, artista premiata anul trecut drept vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania, continua sa isi surprinda fanii prin alegerile sale vestimentare. Intotdeauna creativa, solista a descoperit recent o pereche de ochelari cu totul speciali de care s-a indragostit.
Este vorba de ochelari Mykita Mylon, in serie limitata, ce imita sticla unei casti de astronaut. Pentru aceasta tehnica foarte avansata, creatorii ochelarilor au fost premiati pana in prezent cu nenumarate trofee, printre care si ravnitul Red Dot Design Award.

Ochelatii alesi de Sophia nu sunt doar spectaculosi ca si design, dar si extrem de rezistenti. Sunt realizati cu ajutorul unei tehnologii asemanatoare celei prin care se construiesc castile de astronaut si ofera 100% protectie impotriva razelor UV.
In plus, nu se zgarie si nu retin stropii de apa si praful oferind un confort vizual maxim.

Artista si-a ales si tinuta vestimentara in ton cu ochelarii: poarta o pelerina argintie ce aminteste de martienii din filmele SF, iar lacul de unghii are culoarea gri metalizat.

Nu este singurul accesoriu inedit pe care il are solista. Sophia are o colectie impresionanta de ochelari de soare, in forme care mai de care mai deosebite, precum si cercei, inele, bratari si incaltari in modele unice in Romania.

Nu este de mirare ca aparitiile sale vestimentare sunt mereu comentate si apreciate si ca este considerata un trend setter in materie de fashion.

Sophia a lansat, de altfel, o colectie inedita de pulovere din lana 100% organica, in forme inedite: de cerc, patrat, ca si trenci, hanorac sau frac.

Acestea, sub brandul Sophia33, se vand atat in Romania, cat si peste hotare, pe site-uri de shopping on-line precum fartfetch.com, artista avand comenzi din tari precum Franta, Finlanda, Suedia sau Japonia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod