Sophia se casatoreste sambata!

Noncomformista si speciala, Sophia, una dintre vedetele cu cel mai spectaculos look din showbiz, se casatoreste religios duminica 22 august cu Victorino, omul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de iubire de sapte ani.

Cununia civila a avut loc in cerc restrans in urma cu o luna de zile. Ceremonia religioasa va avea loc sambata la pranz la Catedrala Sfantul Spiridon Cel Nou iar petrecerea la Club Snagov intr-o gradina decorata spectaculos.

Sophia nu a lasat sa-i scape nimic din organizarea nuntii, a avut clar in minte ce-si doreste, si perfectionista cum este, a muncit cot la cot cu firma organizatoare ca totul sa iasa perfect. "Pot sa va spun doar ca rochia mea nu este alba, e din satin de duchesse, e pe gustul meu, e rochia in care am visat sa ma marit.Mi-am dorit sa am o ceremonia religioasa  aparte, cu 7 preoti, printre care si pe duhovnicul meu din Roznov, orasul meu natal, o sa ma aduca la biserica prietenele mele cu o masina retro...

Decorul este in alb si negru cu accente de auriu si argintiu, candy bar-ul respecta aceleasi reguli, am ales simplitatea si neconventionalul in acelasi timp. M-am implicat mult in organizarea nuntii noastre. O astept de sapte ani, e un moment unic in viata unei femei, e un moment de o semnificatie si de o importanta covarsitoare, eu asa il percep", a declarat Sophia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod