Sophia, planuri incredibile! Se va cununa in varful muntelui, langa Sfinx?

In aceasta vara va avea loc una din cele mai fastuoase dar si non-conformiste nunti din showbiz. Artista Sophia va redeveni sotia cu Victorino, cel cu care s-a casatorit in urma cu cinci ani, de care a divortat anuland nunta si cu care s-a impacat dupa doar sase luni.
Cei doi sunt in prezent in cautarea locului ideal pentru a-si uni destinele si, pentru ca isi doreste ceva cu totul special, artista a luat in calcul ca ceremonia sa aiba loc in varful muntelui, chiar langa Sfinx. Este cunoscut faptul ca platoul Bucegi, in special zona din jurul Sfinxului, este un loc de convergenta al energiilor pozitive.

Tocmai de aceea, Sophia si-a pus in gand ca acolo sa devina oficial sotia lui Victorino, avand ca martor inclusiv impozantul monument natural.

Artista se intereseaza in prezent ce proceduri logistice si legale trebuie sa urmeze pentru a-si vedea visul implinit.
Ramane insa de luat in calcul si problema transportului invitatilor pana in varful muntelui, precum si vremea care, desi fiind vorba de luna august, poate fi capricioasa, existand ani cand a nins spre sfarsitul verii.

Sophia si Victorino au una din cele mai neobisnuite relatii din showbiz. Cei doi s-au casatorit civil in luna ianuarie 2009, la doar cateva saptamani dupa ce s-au cunoscut. La mijlocul lui 2011 au divortat, impacandu-se apoi dupa doar sase luni. Anul trecut, in vara, s-au logodit din nou, in timpul unei vacante la Paris.
Acolo, Victor a surprins-o pe artista punand in paharul ei de sampanie un inel vintage din aur alb cu diamante gri montate in aur roz. Apoi, i-a asezat bijuteria pe deget si a cerut-o in casatorie, primind pe loc raspunsul afirmativ.

Nunta urmeaza a avea loc pe 23 august, exact in aceeasi zi in care, in 2011 trebuiau sa se casatoreasca si nu au mai ajuns la altar. Tocmai din acest motiv, exista deja suspiciuni in randul grupului lor de apropiati, multi nefiind siguri ca nunta va avea totusi loc de aceasta data.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod