Sonny Flame s-a lăsat “În sufletul gol” la Hotelul de Gheaţă pentru noul lui clip

Cunoscut publicului mai ales datorită hitului internaţional “Havana Lover” (feat. Morris), dar şi prin “Jump up” şi “Sale el sol”, Sonny Flame lansează un nou videoclip, “În sufletul gol”.

Într-un decor idilic, chiar în vârful munţilor Făgăraş, clipul s-a filmat la -20 de grade la Hotelul de Gheaţă din Bâlea Lac, unde Sonny Flame şi frumoasa protagonistă, Alina Scarlat, împreună cu echipa de filmare, au învins vremea neprietenoasă timp de trei zile pentru a finaliza filmările.

Despre single-ul “În Sufletul Gol”, Sonny Flame mărturiseşte: “Piesa este o poveste inspirată din realitatea de la noi, care prezintă situaţia frecventă de a te refugia în alcool, în urma unei despărţiri.

Am ales să filmez videoclipul la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, pentru că era exact locul de care aveam nevoie pentru starea clipului #InSufletulGol. Piesa este produsă de Boier Bibescu, Don Baxter, în colaborare cu Doddy, unul dintre cei mai talentaţi compozitori cu care am lucrat.

Cu regia semnată de Claudiu Stan şi Richard Stan, clipul ilustrează momentele dificile prin care trece personajul principal în urma despărţirii de iubita lui, fiind urmărit obsesiv de imaginea ei, care apare şi dispare din mintea lui precum Fata Morgana.

Link videoclip “În sufletul gol”: https://youtu.be/NsIn1L_1Tdw

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod