Solistul trupei Metallica, externat din spital

9 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Solistul trupei Metallica, externat din spital

James Hetfield, liderul trupei Metallica, a fost externat din spital, dupa ce starul a primit ingrijiri medicale de specialitate, din cauza unei severe toxiinfectii alimentare, informeaza ContactMusic.com. Din cauza imbolnavirii lui Hetfield, trupa a fost nevoita sa anuleze concertul din Stockholm, Suedia, pe care ar fi trebuit sa il sustina duminica seara, 8 martie.

Tobosarul Lars Ulrich a fost cel care i-a anuntat pe cei 16.000 de fani adunati la concert faptul ca show-ul va fi anulat: "Dupa cum puteti vedea, unul dintre noi lipseste in aceasta seara.
Din nefericire, trebuie sa va spun ca James a avut o zi foarte, foarte proasta si, in acest moment, este in drum spre spital. Credem ca va trebui sa fie internat pentru analize medicale si ne temem sa nu fie ceva grav. Astfel incat, din pacate, nu vom putea canta pentru voi in aceasta seara.".


Ulrich le-a promis fanilor ca show-ul va fi reprogramat: "Am vorbit cu prietenii nostri suedezi si intentionam sa revenim in luna mai, sa ne revansam fata de fanii nostri. Abia asteptam acest lucru.".

Hetfield a fost internat la Spitalul Universitar Karolinska, unde a fost diagnosticat cu toxiinfectie alimentara severa.
Potrivit relatarilor presei locale, starul a fost externat in dimineata zilei de luni, 9 martie.


Pe site-ul oficial al trupei, a fost postata aceasta declaratie: "Concertul va fi reprogramat candva, in aceasta primavara, astfel incat urmariti site-ul pentru mai multe detalii. Ne cerem scuze fata de toti fanii nostri care au calatorit in Suedia, special pentru a ne vedea, si asteptam cu nerabdare sa revenim in aceasta tara.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod