Solista trupei Garbage îl face praf pe Kanye West: "Un idiot răsfăţat"

Shirley Manson l-a criticat foarte dur pe rapperul american, numindu-l "idiot răsfăţat", pentru incidentul de la gala Grammy, când artistul s-a urcat pe scenă în momentul în care Beck a primit premiul pentru "albumul anului", declarând apoi că Beyonce merita distincţia.

Artista a publicat pe pagina sa de pe platforma online Facebook un mesaj în care îl numeşte pe rapperul american "idiot răsfăţat" şi spune că acesta face de râs industria muzicală, informează revista Variety, citată de Mediafax.

Ştiu doar că organizatorii galei Grammy, dacă vor ca artiştii adevăraţi să revină şi în anii următori, atunci trebuie să înceteze să se joace cu noiKanye West
"Dragă Kanye West, TU eşti cel care este foarte ocupat în a arăta lipsă de respect vieţii artistice.
Tu arăţi lipsă de respect faţă de propriile talente şi, mai important decât atât, arăţi lipsă de respect faţă de talentul, munca depusă şi tenacitatea tuturor artiştilor, atunci când te legi atât de nepoliticos şi de sălbatic de un artist atât de apreciat şi de modest precum BECK. Asta te face să fii mic şi meschin şi răsfăţat. În încercarea ta de a reduce importanţa unui mare talent în defavoarea unui alt talent, îţi baţi joc de toţi muzicienii şi de toată muzica, de toate genurile muzicale, inclusiv de muzica ta.
Maturizează-te şi nu mai arunca jucăriile peste tot. Nu faci decât să fii perceput ca un idiot total"
, a scris Shirley Manson.

Ea a precizat: "Sunt sigură că Beyonce nu are nevoie să lupţi tu pentru ea. Se pare că se descurcă foarte bine de una singură".

Kanye West a urcat brusc pe scenă, duminică seară, atunci când Beck a primit premiul Grammy la categoria "Albumul anului" cu materialul discografic "Morning Phase" la ceremonia ce a avut loc la Staples Center din Los Angeles şi toată lumea a crezut că rapperul se distrează, ironizând propriul comportament din 2009.
Atunci, artistul a întrerupt discursul de mulţumire al cântăreţei Taylor Swift la gala MTV Video Music Awards, premiată în defavoarea lui Beyonce. De această dată, rapperul a spus că a fost cât se poate de serios şi că decizia organizatorilor de a nu o premia pe buna lui prietenă Beyonce a reprezentat "o palmă în plină faţă".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod