Solista de la "The Cranberries" scapă de închisoare după ce a agresat un poliţist

Dolores O'Riordan a scăpat de o condamnare la închisoare, după ce a pledat vinovată în procesul intentat în urma unui incident în care, după un zbor transatlantic, a avut o criză nervoasă, lovind şi a scuipând un poliţist, relatează revista People, citată de Mediafax.
O'Riordan va fi obligată să plătească suma de 6.600 de dolari în contul pentru acţiuni caritabile al tribunalului unde a recunoscut că este vinovată de lovirea unui poliţist irlandez.

Judecătorul care s-a ocupat de caz nu a condamnat-o la închisoare pe Dolores O'Riordan, deoarece, după examinările medicilor, rezultă că solista de la "The Cranberries" suferea de tulburări mentale la momentul crizei din noiembrie 2014, de pe aeroportul Shannon, din Irlanda natală. Raportul medical arată că vedeta irlandeză suferea de tulburări grave, precum hipomanie, paranoia şi privare de somn.
Pe de altă parte, judecătorul a subliniat că artista este vinovată de "asalt grav" şi de "comportament înfiorător" în timpul incidentului.

Potrivit unor declaraţii judecătoreşti, în momentul în care O'Riordan a fost arestată pentru "perturbarea liniştii publice" pe parcursul zborului de la New York spre Irlanda, cântăreaţa s-ar fi adresat poliţiştilor strigând: "Nu mă puteţi aresta, sunt o vedetă, sunt regina din Limerick (oraşul său natal din Irlanda -n.r.).
Nu ştiţi cu cine vă încurcaţi. Eu îmi plătesc impozitele la stat, aşadar vă plătesc vouă salariile, vă voi da în judecată"
.

Se pare că în timpul zborului O'Riordan, în vârstă de 44 de ani, a devenit agresivă şi a călcat apăsat o stewardesă pe picior. Poliţiştii din aeroport au fost anunţaţi, iar cântăreaţa a fost scoasă din avion, după aterizare, şi transportată către o secţie de poliţie de o maşină de patrulare. Aparent, O'Riordan a vrut să scape din maşina poliţiei şi l-a lovit cu capul pe poliţistul care a observat-o în timp ce voia să sară din maşină, înainte de a-l scuipa în faţă.

Artista ar fi declarat că unul dintre poliţişti a încercat să o hărţuiască sexual pe durata arestului.
Totuşi, avocaţii săi au admis, în cursul procesului, că acuzaţiile aduse de Dolores O'Riordan sunt nefondate.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod