Sofia Vergara şi logodnicul ei, Nick Loeb, s-au despărţit

Actriţa cel mai bine plătită din televiziunea americană a confirmat, sâmbătă, că s-a despărţit de iubitul său, Nick Loeb, cu care se logodise în 2012, din cauza faptului că nu au reuşit să armonizeze viaţa profesională cu cea personală.

"Nu că ar privi pe cineva, dar, ca să nu dau presei ocazia să inventeze drame absurde şi dureroase, prefer să le spun personal fanilor că Nick şi cu mine am decis să ne despărţim. În ultimul timp ne-a fost din ce în ce mai greu să găsim ocazii pentru a petrece timp împreună şi, din cauza muncii mele, iar acum a lui, a devenit din ce în ce mai greu, nu mai este deloc amuzant", a spus actriţa pe contul ei de pe site-ul WhoSay.com.

Sofia Vergara, în vârstă de 41 de ani, a spus în luna februarie că planurile de nuntă stagnează şi că nu a început să organizeze nimic în acest sens, potrivit site-ului femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.



"Ne-am logodit de peste un an şi încă nu am hotărât cum vrem să pregătim nunta", a declarat Vergara în februarie.

Sofia Vergara a început relaţia cu omul de afaceri Nick Loeb în 2010. După o scurtă despărţire a cuplului, cei doi s-au împăcat şi s-au logodit în iulie 2012, notează Mediafax.

Actriţa a mai fost căsătorită, între anii 1991 - 1993, cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul "O familie modernă/ Modern Family" este acela care a făcut-o celebră pe actriţa columbiană şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy.

Potrivit publicaţiei Forbes, Vergara ocupă prima poziţie în cel mai recent top al celor mai bine plătite actriţe din televiziunea americană, cu venituri de 30 de milioane de dolari.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod