Șoc la palat: Kate Middleton, din nou însărcinată?

Ducesa de Cambridge ar aștepta cel de-al treilea copil, la doar câteva luni după ce a adus-o pe lume pe prințesa Charlotte, susține revista Star.
Conform site-ului HollywoodLife.com, care preia un material apărut în publicația britanică, ducesa de Cambridge "se află în primele stadii ale sarcinii, urmând să aducă pe lume cel de-al treilea copil" din căsnicia cu prințul William, cel de-al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Star citează surse care arată că ducesa ar fi însărcinată pentru a treia oară și invocă faptul că absența sa de la o serie de evenimente recente, atât oficiale cât și neoficiale, cum ar fi nunta unor buni prieteni, omul de afaceri Bear Maclean și Daisy Dickson, ar fi fost motivată tocmai prin faptul că așteaptă încă un copil, relatează Agerpres.

De asemenea, sursa menționată susține că regina Elisabeta a II-a știe că ducesa este din nou însărcinată și din această cauză a scutit-o de participarea la evenimentele organizate de Casa Regală.

Kate Middleton a avut sarcini dificile atât cu prințul George, 2 ani, cât și cu prințesa Charlotte, 4 luni, fiind de notorietate faptul că ducesa acuza stări de rău matinale.
Botezul prințesei Charlotte a avut loc în luna iulie, iar la 15 august Kate a lipsit de la nunta unei bune prietene, la care prințul William a fost însoțit de cumnata sa, Pippa.

După absența de la nuntă au apărut în presă speculații că ducesa de Cambridge ar suferi de stres postnatal. De fapt, conform sursei citate de revista Star, motivul real este că ducesa așteaptă încă un copil, iar prințul William vrea să o protejeze.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod