Şoc în showbiz: Adina Buzatu riscă 3 ani de închisoare!

Stilista a intrat în atenţia poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei după ce mai mulţi clienţi au sesizat faptul că diferite magazine de lux oferă spre vânzare haine fabricate în Turcia și în China, pe post de creaţii vestimentare ale marilor case de modă.

Stilista a intrat în atenţia poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei după ce mai mulţi clienţi au sesizat faptul că diferite magazine de lux oferă spre vânzare haine fabricate în Turcia și în China, pe post de creaţii vestimentare ale marilor case de modă.

Poliţiştii au  verificat zeci de magazine, printre care şi cele deţinute de Buzatu, denumite "Trends", şi au găsit haine luate din engros, cu etichetele schimbate, pantofi de calitate îndoielnică vânduţi la preţuri de Milano şi alte produse de slabă calitate, fără acte de provenienţă, relatează site-ul enational, citat de ziarul Libertatea.

Surse din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au precizat pentru "Naţional" că în boutique-urile Adinei Buzatu – care susţine că vinde doar produse realizate de companii celebre – au găsit costume şi cămăşi fabricate în Turcia.



Stilista Adina Buzatu nu a putut justifica prezenţa respectivelor articole de îmbrăcăminte, motiv pentru care ofiţerii au declanşat o anchetă penală în urma căreia se va stabili cu exactitate ce haine cumpărate din bazar a vândut stilista la preţ de produse exclusiviste.

Dacă dosarul va ajunge în instanţă, Buzatu ar putea primi o condamnare de până la trei ani de închisoare, pentru punerea în circulaţie a unor produse contrafăcute, notează Libertatea.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Octombrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MONICA pe 4 Oct 2012, 14:12
    MARI DEZINFORMATI

    Cat de prost informati sunt ziaristii Romania ??? Mi-ar fi rusine in locul lor… Nu cred ca exista client al magazinelor Trends by Adina Buzatu care sa nu stie de brandurile Vakko si W comercializate in magazin. Intr-adevar branduri turcesti, de renume si cu rezonanta pe plan international – rochii Vakko sunt sub semnatura renumitului designer Zac Posen – si-ar asocia acesta numele cu un brand din en-gros? Mai mult decat atat Adina Buzatu nu se prezinta designer ci stilist – daca intrati la ea pe site veti vedea ca aduce in exclusivitate in Romania mai mult de 30 de branduri internationale, printre primele chiar clansandu-se cele doua turcesti !!!! Documentati-va inainte de a scoate asemenea aberatie pe piata pentru a dezinforma toti cititorii DAR CA GUCCI, ARMANI SAU ALTELE DE GENU AU ETICHETE CU "MADE IN ROMANIA" CREDETI CA SUNT FAKE-URI LEPRELOR ????? ADINA BUZATU MAI ADUCE UN BRAND DIN MAREA BRITANIE - BOLONGARO TREVOR - SUPER APRECIAT INTERNATIONAL - ALA FACE HAINELE IN CHINA - CE ZICETI SUNT FAKE ??? IDIOTILOR CA E BRANDUL DINTR-O TARA NU INSEAMNA CA LE PRODUCE ACOLO NU TOATA LUMEA ARE SI BRAND SI FABRICA DOCUMENTATI-VA INAINTE SA SCOATE INEPTII

    1
    2

  • Emanuel2222 pe 4 Oct 2012, 12:35
    Adina Buzatu

    Nu stiu cat de mult se implica Adina Buzatu in businessul asta...la modul ca nu cred ca sta ea sa verifice fiecare articol....exista oameni angajati sa faca asta...Nu zic ca n-are nicio legatura cu turcismele gasite, insa atrag doar atentia ca nu este OBLIGATORIU ca vina sa fie a ei 9sau doar a ei). Dar pana la 3 ani de inchisoare...e cale lunga...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod