Snow Patrol lanseaza "Crack the Shutters"

18 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Snow Patrol lanseaza

"Crack The Shutters" este al doilea single de pe cel de al cincilea album de studio, "A Hundred Million Suns", care a obtinut un disc de platina.

"A Hundred Million Suns" a fost inregistrat in vara lui 2008 in Studiourile Hansa din Berlin (unde Bowie a inregistrat "Low", "Heroes" si "Lodger") si la Grouse Lodge, un loc la tara din Irlanda.

"A Hundred Million Suns" este primul material dupa "Eyes Open", ce a obtinut sapte discuri de platina si care a vandut 2,1 milioane de copii in Marea Britanie si peste 1 milion in SUA.

"Eyes Open" a obtinut discuri de platina in intreaga lume, din SUA si Canada pana in Germania, Australia si alte teritorii, vanzand peste 4,5 milioane de copii in total.
A fost albumul cu cele mai multe exemplare vandute in anul 2006 in Marea Britanie.


Single-ul "Chasing Cars" a avut 100.000 difuzari radio in Marea Britanie si a fost descarcat de pe Internet de 2 milioane de ori in SUA.

Gary Lightbody (voce/chitara) declara: "Suntem foarte mandri de acest material. Cu totii am cantat cu tot sufletul. Garret (Jacknife Lee) a evoluat profesional de la geniu in domeniu pana la unul dintre cei mai buni producatori din lume. Din punct de vedere muzical, al versurilor si al sunetului, este cel mai bun album al nostru."

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod