Snoop Dogg şi-a schimbat numele

Unul dintre cei mai celebri rapperi de pe coasta de vest a Americii, Snoop Dogg a hotărât, la vârsta de 40 de ani, după o vizită în Jamaica, să îşi schimbe numele.
Unul dintre cei mai celebri rapperi de pe coasta de vest a Americii, Snoop Dogg a hotărât, la vârsta de 40 de ani, după o vizită în Jamaica, să îşi schimbe numele.

Luni, pe tărâmul "regelui muzicii reggae" Bob Marley, Snoop Dogg - care a renunţat anterior la numele de Snoop Doggy Dogg - a vizitat un templu rastafari şi a declarat: "Vreau să îl înmormântez pe Snoop Dogg şi să devin Snoop Lion".

Snoop, al cărui nume adevărat este Calvin Broadus, se află în Jamaica pentru a înregistra un nou album, cu DJ-ul american Diplo, cu care a avut mai multe colaborări.
Snoop Dogg a anunţat pe site-ul său oficial că a fost "influenţat pozitiv de cultura rastafari" şi că s-a "reîncarnat în Snoop Lion".

Un documentar despre această nouă etapă din viaţa rapperului va fi proiectat pe 7 septembrie, la Festivalul de Film de la Toronto.

Rapperul a spus că un "mare preot" i-a spus, în Jamaica, faptul că numele lui "nu mai este Dogg" (câine). "M-a privit în ochi şi mi-a zis «Nu, acum tu eşti un leu»", a povestit rapperul, explicând că felina este prezentă pe drapelul Etiopiei şi are semnificaţii profunde în cultura rastafariană.

Această schimbare de nume are legătură şi cu schimbarea stilului muzical al artistului - o versiune a stilului rap din Los Angelesul anilor '90, inspirat de Bob Marley.

"Am 40 de ani şi sunt de mult timp în industria aceasta - oamenii îmi spun «moş Snoop», trebuie să le arăt că sunt un înţelept al industriei", a explicat acesta.

"Nu e ca şi cum nu voi mai cânta rap, e vorba de faptul că voi face mereu ceea ce îmi place", a continuat cântăreţul, cunoscut pentru faptul că este un consumator fidel de canabis.
"Acum sunt Snoop Lion şi mă amuz cântând reggae", a adăugat el
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod