Smiley, vrăjit de o concurentă de la "Vocea României"

Cea de-a doua ediţie a show-ului "Vocea României", difuzat de Pro TV în fiecare marţi, de la ora 20:15, aduce, pe lângă voci senzaţionale, şi poveşti cu iz de romantism, în care este implicat chiar Smiley, unul dintre cei patru antrenori.

Protagonistul unei astfel de poveşti romantice este chiar Smiley, care se pare că a fost vrăjit de una dintre concurente, informează Pro TV. Frumuseţea ei nu a rămas neremarcată nici de ceilalţi juraţi, Marius Moga având un discurs mai lung ca niciodată, pentru că după cum el singur a recunoscut "Îmi place fata!".

Chimia dintre ea şi Smiley a fost însă evidentă, iar reacţiile lui Pavel Bartoş şi Horia Brenciu nu au întârziat să apară.

Tot în cea de-a doua ediţie a show-ului, pe lista concurenţilor se numără şi Cristi Nisto, cunoscut publicului cu piesa "Coji de portocale", pe care o cântă alături de Simona Nae.

O surpriză a ediţiei de marţi este şi prezenţa în platou a lui Tudorel Popa, semifinalistul de la "Românii au talent", care a venit pentru a susţine un concurent din Galaţi.

Prezenţa lui nu putea să nu se lase cu un "promo" compus chiar în faţa antrenorilor.

Foto: Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod