Smiley, un „Oarecare”

Într-o zi ca oricare alta, într-un studio dintr-o margine de București, o mână de oameni veseli și talentați, pe numele lor din buletin: Andrei Tiberiu Maria, Marius Pop, Alex Racoviță, Mihai Andrei, Vlad Munteanu și Dorian Micu, au venit cu o idee frumoasă și s-au hotărât să o pună pe note muzicale. Au numit-o „Oarecare”.

„<<Oarecare>> nu este o piesă pe care aveam intenția să o lansăm în acest moment. Avem multe cântece la studio care așteaptă acea zi potrivită. Este o piesă pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil și datorită mesajului ei simplu și pozitiv: să îți trăiești viața cu demnitate, să te bucuri zi de zi de ceea ce ai și să fii bun nu te costă nimic”, a declarat Smiley.

Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga și produs de HaHaHa Video Production, este un tribut adus actorului preferat al lui Smiley, Charlie Chaplin.

Cu o pereche de pantaloni largi, o haină strâmtă, un melon și celebrul baston, înlocuit și de arcușul unei viori, artistul recreează cel mai cunoscut și mai simpatic personaj întruchipat de Charlot - „Vagabondul”. Visător, curios și mereu pus pe șotii, acesta se „trezește” în mijlocul mai multor întâmplări tragicomice, care stârnesc zâmbetul.

„Alături de colegii mei de la HaHaHa Production, care și-au asumat câte un personaj în această poveste, am transformat o zi grea de filmare într-un moment memorabil și plin de umor.
<< O zi în care nu ai râs este o zi pierdută.>>, cum spunea Charlie Chaplin.”
, a adăugat artistul.

„Oarecare” este o piesă compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production.

Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată imediat de un succes molipsitor.

Pentru a vedea videoclipul piesei „Oarecare”, click aici: https://youtu.be/gnwlRoFoLXs

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod