Smiley, Sore, Feli şi Miţă, solistul trupei “Bere Gratis” au inaugurat Digi FM

Puterea radioului! Asta promite să ofere, de astăzi, Digi FM, ascultătorilor săi. România are o voce în plus, odată cu apariţia celui mai nou radio naţional!

Carmen Constantin şi Bogdan Miu, realizatorii matinaului de la Digi FM, au avut parte, dis de dimineaţă, de o surpriză de proporţii. Smiley, Sore, Feli şi Miţă, solistul trupei “Bere Gratis”, au venit cu un tort, să le ureze bun venit în FM şi la mulţi ani de emisie. ”Am fost complet uimiţi să vedem că uşa se deschide şi dau buzna în studio, cântând, artişti pe care noi îi difuzam la radio. A fost dimineaţa perfectă şi debut cu dreptul pentru noi, la “Prima ediţie”, spune Bogdan Miu.



 Pe lângă tortul dulce, în formă de microfon, Smiley, Sore, Feli şi Miţă au ţinut să ureze viaţă lungă celui mai nou radio naţional. “Şi la cât mai multe piese bune, difuzate în FM”, a adaugat Smiley, dupa ce a cantat La multi ani.

Încă de la debut radioul din portofoliul RCS & RDS aduce informaţii relevante, pentru ca ascultătorii să aibă acces la ştiri corecte şi echidistante. De altfel, firul roşu al celui mai nou radio cu frecvenţă naţională este informaţia.

De astăzi, informaţia şi muzica sunt combinaţia perfectă, responsabilă cu starea de bine, la Digi FM! ProFM şi Digi FM vor transforma RCS & RDS în compania cu cea mai mare acoperire de radiouri private din Romania. Detalii despre echipa, programul şi frecvenţele Digi FM pot fi accesate pe www.digi-fm.ro si pe pagina de Facebook Digi FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod