Smiley şi Pavel Bartoş – reacţii şi comentarii spectaculoase în cea de-a şaptea ediţie Românii au talent!

Cea de-a şaptea ediţie a noului sezon Românii au talent s-a încheiat vinerea trecută în aplauzele publicului prezent în sală, dar şi în faţa a milioane de telespectatori care au fost cu ochii pe cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii.

Cel mai iubit cuplu de prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, au adus buna dispoziţie şi de data aceasta în casele tuturor românilor, prin reacţiile lor, comentariile savuroase, gesturile sau implicarea în numerele prezentate de concurenţi. Cei doi reuşesc de fiecare dată să stârnească hohote de râs şi să aducă zâmbetul pe buzele tuturor prin replicile spumoase şi, nu de puţine ori, ironice, care rămân în memoria telespectatorilor pentru mult timp.

Unul dintre cele mai apreciate şi surprinzătoare momente ale ediţiei trecute Românii au talent a fost cel prezentat de cântăreţul Adi Cristescu împreună cu Opis Band. Toţi cei prezenţi în sală au fost impresionaţi de moment, iar Smiley, în momentul în care aceştia au început să cânte una dintre melodiile lui, a spus cu zâmbetul pe buze: „Ce face ăsta, mă?”. Atât Smiley, cât şi Pavel au rămas surprinşi de numărul de pe scenă, au dansat şi s-au bucurat împreună cu ei. Purtând o mască de urs panda pe cap, Pavel a spus: “M-aţi recunoscut? NU! Sunt foarte greu de recunoscut!”.

S-au îmbrăţişat în culise, au râs şi au comentat momentul.

“Măi, măi, măi – la sfârşit să-i dai asta lui Bebe!”, i-a spus Pavel micuţei Simona Burduşel referindu-se la părul pe care-l avea costumul pe care-l purta concurenta. Simona a venit la preselecţii îmbrăcată într-un costum de maimuţică pentru a prezenta un număr de dans acrobatic. Pavel a continuat să o tragă de urechiuşele de maimuţică, râzând încontinuu şi spunându-i “Măi, măi, măi!”. A fost un moment amuzant, dar şi încărcat de emoție.

Numărul adus pe scena de la Românii au talent de Dobaşii din Vadu’ Izei a fost unul savuros atât pentru juraţi, cât şi pentru Smiley şi Pavel. Cei doi au mers pe scenă la finalul reprezentaţiei concurenţilor şi au ridicat masa cu bunătăţi adusă de aceştia. “Masa asta trebuie s-o jurizăm noi! Lăsaţi şi aia, că trebuie jurizată!”, a spus Pavel în momentul în care unul dintre concurenţi a încercat să ia o sticlă de pe masă.
“Veselie, nebunie!”, a spus Pavel în momentul în care pe scenă erau doi concurenţi soţ şi soţie, trecuţi de prima tinereţe.

Smiley şi Pavel au dansat, au râs şi au empatizat cu întregul moment. “Energie, nebunie! Într-un cuvânt, Românii au talent!” La finalul prestaţiei, doamna i-a pupat pe cei doi, iar Smiley a spus: “Doamnă, pupaţi-l pe domnul! M-aţi omorât, m-aţi pupat de m-aţi albit!”, iar Pavel a continuat: “Dar nu se supără domnul că ne pupaţi aşa? Ne-aţi arătat că la orice vârstă există bucurie, dragoste şi optimism. Şi... multe pupături.”

Un moment care a impresionat întreaga audienţă de vineri seara a fost cel prezentat de Maria Cristina Gîrloiu. Tânăra a pregătit un moment de belly dance perfect, care a ridicat juraţii în picioare, dar a stârnit şi imaginaţia celor două gazde ale emisiunii. “O să dansăm cu mama ta aici în culise!” a spus Pavel, vizibil încântat de prezenţa concurentei, dar şi a mamei sale. La finalul momentului Maria s-a întors în culise, iar Smiley şi Pavel i-au spus: “Când o fată ia 4 de DA, ce se întâmplă? Îmbrăţişare de grup, dar şi cu mama!”.

Membrii Clubului sportiv Puma au venit la Românii au talent cu un număr impresionant de taekwondo.

Acesta a fost momentul în care Smiley şi Pavel au dat frâu liber imaginaţiei lor şi au încercat să-i imite pe concurenţi. Au demonstrat că sunt maeştri ai acestei activităţi sportive, dar că mai pot şi greşi din când în când. Pavel a ţinut o sticlă în gură, pe care Smiley a lovit-o cu piciorul. Ghinionul a fost că sticla nu avea foarte multă stabilitate, aşa că i-a provocat lui Pavel un mic accident care a implicat şi puţină durere. Momentul a fost unul savuros, la care cei doi au râs cu lacrimi.

Momentul de aur al celei de-a şaptea ediţii Românii au talent a fost cel al băieţilor de la Speed cubing, care au fost trimişi direct în semifinală de către Andi Moisescu. Momentul care a implicat cubul Rubik i-a stârnit imaginaţia lui Pavel şi a vrut să demonstreze că el este mai bun. “Care ai zis că e recordul tău? 5,99 secunde? Hai, să vedem! Amestecă-l cât de tare, să fie foarte dificil! Mie-mi plac provocările!”, i-a spus Pavel celui mai rapid dintre cei trei concurenţi, în încercarea de a arăta că-i poate doborî acestuia recordul de rezolvare a cubului Rubik.

“Să nu vă dea pe spate, pentru că puteţi să ameţiţi de la viteza mea!”, a continuat Pavel. A luat cubul şi l-a rezolvat în… 3,83 secunde! “Un nou record mondial!”, a spus Smiley. Din păcate, Pavel a trişat în momentul rezolvării cubului, însă momentul a fost unul extrem de amuzant.

În fiecare vineri, de la 20:30, numai la PRO TV, Smiley şi Pavel Bartoş pot fi văzuţi în acţiune alături de cei patru juraţi - Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi de concurenţi excepționali, cu talente surprinzatoare, care, de la ediţie la ediţie, fac tot posibilul să impresioneze şi să plece în final acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro sau cu cel de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod