Smiley si Baneasa Shopping City te fac vedeta

17 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Smiley si Baneasa Shopping City te fac vedeta

Smiley, impreuna cu Baneasa Shopping City, cauta protagonisti pentru urmatorul sau videoclip, "Designed to love you". Tot ce trebuie sa faci pentru a participa, alaturi de perechea ta, in noul clip al lui Smiley este sa trimiti prin bluetooth o poza care exprima dragostea ta pentru partener.

Poza ta va apararea, alaturi de toate fotografiile trimise de vizitatorii Baneasa Shopping City, pe plasmele din interiorul mall-ului, astfel incat toata lumea sa admire declaratiile de dragoste. Pe 8 martie, un juriu prestabilit va alege cea mai originala fotografie, iar castigatorul, impreuna cu perechea sa, va fi protagonistul noului clip al solistului.


"Am vazut deja cateva din fotografiile trimise si sunt foarte frumoase! Este fascinant sa vezi cum isi exprima oamenii dragostea in imagini, mai ales ca multi dintre ei nu cred ca obisnuiesc sa-si transpuna sentimentele astfel. Alegerea celei mai originale fotografii va fi, cu siguranta, o adevarata provocare", a declarat Smiley.

Vizitatorii ce activeaza bluetooth-ul pana pe 8 martie, vor primi mesaje cu oferte speciale din partea magazinelor din Baneasa Shopping City si Feeria.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod