Smiley iti spune "Plec pe Marte"

25 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Smiley iti spune

La scurt timp de la lansarea single-ului "Plec pe Marte", Smiley anunta aparitia celui de-al doilea album solo din cariera sa. Albumul "Plec pe Marte" va aparea impreuna cu editia de marti, 30 martie, a ziarului Gazeta Sporturilor, la numai 9.99 lei.

"Plec pe Marte" contine 12 piese si este produs in totalitate de Smiley in studioul HaHaHa Production. Spre deosebire de primul album solo, acesta este unul acustic, intr-o directie matura si indrazneata. "E un album in care cred foarte mult.
Fiecare piesa are in spate o poveste, o experienta, un gand pe care vreau sa le transmit mai departe"
, declara artistul. "Imi doresc ca toti cei care vor asculta piesele sa simta acest lucru si sa vada dincolo de muzica si versuri".

Primul single extras de pe album, "Plec pe Marte", a atras atentia si aprecierea ascultatorilor imediat dupa lansare atat pe canalul oficial de YouTube al HaHaHa Production, cat si pe www.smileyonline.ro, unde fanii inca mai pot alege zona in care vor primi pamant pe Marte.
Conform ultimelor cifre, Smiley va pleca pe Marte insotit de peste 10.000 de prieteni.

Colaborarea cu Cheloo pentru piesa "Plec pe Marte" nu este singura surpriza de acest gen. Grasu XXL, Pacha Man si Mandinga vor putea fi ascultati de asemenea pe album. Albumul va fi disponibil in curand si pentru vanzare online, dar si in magazinele de profil.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod