SMILEY ESTE AMBASADOR UNICEF PENTRU ROMÂNIA

“Eu sunt un om celebru care poate să atragă atenţia asupra unor probleme pe care UNICEF le susţine în România. Să le fac cât mai cunoscute! Ăsta e rolul meu. Nu trebuie să mă ia ca exemplu! Si eu sunt om şi eu am greşelile mele şi nu trebuie să fiu eu un exemplu”, i-a povestit Smiley despre noua lui misiune, aceea de ambasador UNICEF, Mirunei, la “Jurnal pentru copii”.

„Pentru mine acasă înseamnă familia mea, prietenii mei, o mâncare preferată, înseamnă un loc preferat, înseamnă acasă la părinţi, înseamnă munca la studio”, spune cântăreţul Smiley, duminică, de la 09.30, la Digi24.

Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 09.30, la Digi24, a reuşit să afle, într-un interviu exclusiv cu solistul, compozitorul şi prezentatorul Smiley, care este secretul poftei lui de viaţă. ”Este bine să te mai şi joci. Să te simţi bine făcând lucruri...Muncind! Să munceşti, jucându-te. Si mă mai şi joc: pe tv, câte un play station, câte un fotbal.”

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod