Smiley, Bartoş şi Loredana pleacă la Antena 1

Plecarea Monei Segall, producătoarea aflată în spatele emisiunilor de succes ale Pro TV, a generat un efect de migrație în masă a vedetelor către Antena 1.
Conform reportervirtual.ro, Segall a plecat de la Pro TV cu o echipă de aproximativ 40 de oameni, printre care se numără şi nume importante. Din vară, multe dintre vedetele Pro vor putea fi văzute la Antena 1.

"Antena Group anunţă debutul colaborării cu echipa de producţie şi conţinut a Monei Segall, una dintre formulele-reper în divertismentul TV din România ultimilor 20 de ani (...) Telespectatorii vor putea să urmărească noile producţii ale Antenei 1 în această formulă începând din vară.
Vom oferi în curând mai multe amănunte în acest sens"
, se arată într-un comunicat emis de Antena Group.

Smiley, Pavel Bartoş şi Lorendana sunt numele confirmate deocamdată de surse atât din Pro, cât şi din Antena 1. Mona Segall duce acum tratative și pentru Mihai Petre, dar acesta ar fi primit o contraofertă de la Pro, care i-a promis propria emisiune, scrie reportervirtual.ro.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod