SMILEY & band canta pe 22 noiembrie la Hard Rock Cafe

Jack Daniel`s Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 22 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live “Bestmusic cu SMILEY & band”.

Desi concertul nu a fost anuntat oficial inca, au mai ramas doar 6 bilete VIP pe www.iabilet.ro !

Direct de la Vocea Romaniei, din ipostaza de jurat, acum artistul va pregateste o seara incendiara, un show 100% Live, in care veti canta si dansa continuu.  Dupa cum stim, Smiley a devenit un adevarat showman pe piata muzicala romaneasca, cucerind  rapid publicul cu piesele lui antrenante.

Vino sa asculti, sau chiar sa visezi, “Cai verzi pe pereti”, cel mai recent single al sau, dar si alte hit-uri cu care carismaticul Smiley a cucerit toate topurile muzicale autohtone.

Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Café.

Biletele la concert se gasesc online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Café pana in ziua concertului .

Pretul biletelor este urmatorul:

- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei; da, pe online e mai ieftin !


- La Hard Rock Café sau la concertul Directia 5 de joi, 15 noiembrie: 60 lei - bilet cu loc la masa;

Accesul este strict interzis minorilor !

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal.
Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Pe platforma de muzică Jack Daniel’s Studio No. 7 au concertat de-a lungul timpului numeroase trupe româneşti şi străine. Chiar şi în prezent  Jack Daniel’s continuă să joace un rol important în ceea ce priveşte cultura muzicală. Nu este deloc surprinzător să găseşti o sticla Jack Daniel’s lângă instrumente în aproape toate fotografiile trupelor rock.
Muzica s-a schimbat de multe ori din vremea lui Jack şi până acum, dar un singur lucru va rămâne mereu acelaşi ... spiritul lui Mr. Jack.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod