SLIM EXPOO, 2-4 MARTIE 2012, LA SALA PALATULUI BUCURESTI

Toate produsele si serviciile pentru atingerea si mentinerea greutatii ideale. Intrarea libera!
Toate produsele si serviciile pentru atingerea si mentinerea greutatii ideale. Intrarea libera!

Daca te incadrezi in categoria celor care vor sa-si reduca greutatea corporala sau sa o mentina pe cea actuala sau a celor care considera ca este important sa ai o alimentatie sanatoasa, atunci te asteptam in cadrul evenimentului SLIM EXPO – un eveniment complex cuprinzand expozitie, workshopuri, demonstratii sportive.

Vei gasi ceaiuri, plasturi si pastille pentru slabit, servicii medicale, saloane de infrumusetare, produse pentru ingrijire personala, wellness si spa, fitness , articole sportive, aparate si echipamente pentru slabit, suplimente nutritive , cabinete de nutritie si multe alte surprize.

Vei invata de la specialisti consacrati – cum sa slabesti in timp record, programe de detoxifiere, programe mentale pentru slabit, cum sa prepari mancare vegetariana, tehnici de relaxare – deoarece stresul este una din cauzele care predispun la adaugarea kilogramelor in plus.
Curs sustinut de Mihaela Popa – “Setare mentala pentru slabit” - esti pregatit pentru ceva diferit? Duminica 4 martie ora 11.30-14.30

Curs sustinut de Mihaela Bilic - "Cura de slabire sau stil de viata?" - mancarea nu ingrasa si nu imbolnaveste atata timp cat facem alegerile corecte.
Duminica 4 martie ora 14.30-17.30

Inscrie-te aici: http://www.slimexpo.ro/workshop/
Locuri limitate!

Vino alaturi de noi in 2-4 martie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti
www.slimexpo.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod