Sistem a filmat un nou videoclip la... inaltime

Facebook Twitter Comenteaza
Sistem a filmat un nou videoclip la... inaltime

Duminica noapte, 30 martie, trupa Sistem a filmat videoclipul piesei "Atingerea ta", al treilea single de pe albumul "SIStempo". Piesa realizata in colaborare cu Natalia Barbu a fost remixata special pentru acest videoclip.
Filmarile au avut loc la inaltime, pe un hotel inalt si neterminat, unde au fost urcate butoaiele, multe cabluri si alte tipuri de aparatura. Singurul mijloc de transport catre acoperisul situat la aproximativ al 15-lea etaj al unui bloc normal era un lift exterior.


Iulian Moga si echipa sa, Natalia Barbu si cativa jurnalisti mai curajosi au fost, de asemenea, in varful Bucurestiului. Scenariul lui Iulian Moga imagineaza un personaj supranatural care zboara, pluteste, leviteaza, parcurge kilometri pentru a gasi... ceva. Cautarea ia sfarsit cand "ingerul" gaseste o cladire inalta de unde se aude muzica. Natalia urca in alergare pe cladire si acolo se intalneste cu Sistem si asa ia nastere muzica.

Videoclipul se doreste a fi o parabola a cautarilor urbane din viata de zi cu zi, in spiritul Sistem, o imbinare de forta cu armonie, de gingasie cu hotarare.
O posibilitate de impacare cu sinele este muzica, aceasta fiind solutia propusa de Iulian Moga si Sistem.

Costumele in care au filmat Zoli, Cici, Phlo, Robi si Nashu poarta semnatura lui Stefan Musca, un celebru designer roman, care are in portofoliu, printre altele vestimentatia din filmul "Tomb Rider".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod