Sinead O Connor

Sinead O'Connor, dată dispărută

Cântăreaţa a fost dată dispărută, fiind căutată activ de poliţie în zona oraşului american Chicago, informează presa americană citată de Mediafax.
Poliţia din statul american Illinois a anunţat luni că Sinead O'Connor, de origine irlandeză, a dispărut de duminică dimineaţă, la periferia oraşului Chicago.

"A fost declanşată o alertă de căutare pentru a ne asigura că persoana este în viaţă", a declarat sergentul Michael Robinson, citat de postul tv KAGS.

"O'Connor ar fi plecat din zona Wilmette pentru a se plimba cu bicicleta, duminică la ora 6.00 dimineaţa; nu a revenit. Am fost anunţaţi de cineva; nu avem alte informaţii"
, a precizat Robinson.

Cântăreaţa de origine irlandeză a plecat duminică dimineaţă cu bicicleta din localitatea Wilmette, situată la periferia nordică a oraşului Chicago.
Artista în vârstă de 49 de ani nu a dat semne de viaţă de atunci.

În noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale.

Sinead O'Connor a devenit un star de amploare globală în 1990, cu hitul "Nothing Compares 2 U", compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O'Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo, notează Mediafax.

În 2012, artista a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod