Simona Sensual a făcut plângere la CNA

Ea a fost deranjată de unele acuzaţii la adresa sa, făcute într-o emisiune de la Acasă TV.
Simona a a postat pe pagina de Facebook răspunsul primit de la CNA, în urma plângerii ei: "Stimată Doamnă Suhoi, vă informăm că sesizarea dumneavoastră a fost primită la C.N.A. şi a fost înregistrată cu nr. 3516/21.03.2013. În vederea soluţionării petiţiei, Consiliul Naţional al Audiovizualului a solicitat un punct de vedere postului de televiziune Acasă TV cu privire la aspectele sesizate. Cu stimă, Mihaela Tică".

Comentariile au început să curgă imediat pe pagina de Facebook a vedetei, mai multe persoane cerând informații despre motivul plângerii.
"În sfârşit s-au luat măsurile pertinente din partea CNA-ului. Nu e vorba că e un post ok sau nu, e vorba că unii ocupă un post...". "Şi e vorba de "Cancan TV", nu?", a întrebat unul dintre fani. "E vorba de anumite acuzaţii, nu de emisiunea în sine", i-a răspuns Simona.

De altfel, Simona a declarat de multă vreme război posturilor TV şi emisiunilor care lansează acuzaţii, jigniri sau aluzii, notează ziarul Libertatea. Ea a ameninţat de mai mult timp cu sesizarea la CNA, iar de această dată s-a ţinut de cuvânt.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod