Simona Pătruleasa, la un pas de depresie

Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii "Preţuieşte viaţa", realizată de Andreea Marin, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a deveni mămică.
Simona Pătruleasa a dezvăluit că pentru a rămâne însărcinată a urmat un tratament şi că a fost pe punctul de a cădea în depresie. Ea a spus că se bucură de fiecare clipă pe care o petrece împreună cu fiica ei, Igrid, şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a reuşit să depăşească momentul dificil pe care l-a traversat.

"Am făcut câteva tratamente prin care se stimulează organismul. Mi-am făcut singură injecţiile. Nu a existat zi sau noapte să nu mă rog. Când vedeam femei cu copii era o bucurie pentru mine.
Mă gândeam: «Doamne, ajută-mă să reuşesc şi eu». Am făcut multe injecţii. Chiar şi în maşină pe drum. Au fost momente... Acum când îmi amintesc mă bucur că am reuşit să trec peste toate, fără să intru în depresie. Când mă uit la fetiţa mea, Ingrid, uit de toate. Are doi ani şi două luni. Este minunată, sunte, îndrăgostiţi de ea. E haioasă, năzdrăvană, vorbăreaţă"
, a spus Simona.

Vedeta i-a sfătuit pe tineri să nu lase timpul să treacă şi să meargă să se informeze pentru a nu trece prin momentele cumplite pe care a fost nevoită să le trăiască ea.
"Analiza se numeşte AMH, cel puţin aşa am căutat eu pe internet, şi este un hormon care arată care este rezerva noastră foliculară, ce şanse avem să devenim mame. Foarte mulţi tineri se gândesc: lasă că mai amânăm momentul, avem timp, mai copilărim, până să devenim părinţi. Dar ar trebui să se informeze să nu ajungă în situaţia mea", a mai spus vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod