Simona Halep vorbeşte despre copilărie la „Jurnal pentru copii”

Este cea mai titrată sportivă română a momentului, face perfomanţă încă de mică şi ocupă locul 2 în clasamentul mondial WTA.  Simona Halep şi-a făcut timp, înaintea pregătirilor pentru Turneul Campioanelor, să stea de vorbă cu reporterii „Jurnalului pentru copii” despre copilărie, idoli şi..emoţii. „Tata întotdeauna mă certa când aveam emoţii pentru că trebuia să mă bucur de joc, să joc doar de plăcere. Ceea ce eu înţelegeam, dar nu puteam să fac acest lucru.
Eram un copil şi nu înţelegeam ce înseamnă emoţiile. Aveam în stomac nişte fluturaşi pe care nu puteam să-i controlez”, spune ocupanta locului 2 in clasamentul WTA.

În spatele Simonei a stat întotdeauna familia, în general, şi tatăl ei, în special. „Tatăl meu m-a sprijinit enorm şi a crezut enorm în mine. A venit întotdeauna cu mine la fiecare turneu Nu este o perioadă uşoară pentru că îţi doreşti foarte mult să câştigi trofee şi turnee, dar nu este cel mai important lucru la momentul respectiv.
Este importantă pregătirea, formarea, ca atunci când ajungi la seniori să ai toată baza pentru a performa la un nivel foarte înalt”, spune Simona Halep în interviul ce va fi difuzat duminică, de la 09.30, la Digi24.

Simona Halep este favorita numărul 1 a Turneului Campioanelor de la Singapore, care se desfăşoară în perioada 25 octombrie-1 noiembrie, şi care este difuzat de Digi Sport în direct şi în exclusivitate în România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod