Simona Halep, învinsă de Șarapova la Turneul Campioanelor

Jucătoarea română de tenis, principala favorită a Turneului Campioanelor, a fost învinsă de rusoaica Maria Șarapova cu 6-4, 6-4, marți, la Singapore, într-un meci din Grupa Roșie a competiției dotate cu premii totale de 7 milioane de dolari.

Halep, numărul doi mondial, nu a reușit să depășească acest veritabil complex Maria Șarapova, în fața căreia a pierdut toate cele șase meciuri, relatează Agerpres.

După 6-0, 6-3 cu italianca Flavia Pennetta în meciul de debut, românca s-a recunoscut învinsă în fața rusoaicei după o oră și 54 de minute de joc. Șarapova, care a învins-o pe Agnieszka Radwanska în trei seturi, este cu un pas în semifinale, grație celor două victorii.

Șarapova, numărul patru mondial, a început mai bine meciul și a condus cu 2-0, dar Halep a revenit imediat și a restabilit egalitatea.

Cele două au mers cap la cap în continuare, Simona nereușind să profite de erorile comise de Șarapova (6 duble greșeli în total).

Halep a făcut apel la antrenorul Darren Cahill la 5-4 pentru Șarapova, dar acest lucru nu s-a dovedit a fi de bun augur și Șarapova a luat primul set cu 6-4.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod