Simona Gherghe vrea să plece de la "Acces direct"

După ce a fost criticată de mai multe ori în presă pentru emisiunea sa, prezentatoarea le-a spus şefilor de la Antena 1 că îşi doreşte altceva.

O ediţie de la începutul acestui an a fost picătura care a umplut paharul. Mai mulţi telespectatori s-au revoltat pentru modul în care a fost realizat un reportaj cu Ioana Tufaru, în care se putea vedea cât de murdară era fiica Andei Călugăreanu. Materialul i-a atras Simonei antipatia mai multor persoane, notează ziarul Click!

Colegul ei, Mihai Bendeac, şocat de cele văzute, a atacat-o imediat. "Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul cu Ioana Tufaru.

Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?", a scris el pe Facebook.

CNA s-a sesizat și a amendat postul Antena 1, dar criticile la adresa Simonei au continuat să curgă, iar imaginea ei a fost afectată.

Surse din interiorul Antenei 1 susţin că acesta a fost unul dintre momentele în care Simona a ţinut să-şi dea demisia. Conducerea postului a convins-o să rămână până la vară, iar din toamnă va fi înlocuită de la "Acces direct", scrie Click!.

Până atunci, i se va căuta o altă emisiune, informează sursa citată.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod