Simona Gherghe revine: umilinţă la "Acces direct"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iunie 2013
Presupusa soră a lui Marian Mexicanu a fost umilită în timpul emisiunii de la Antena 1. Femeia a fost rasă în cap, pe o parte, în stilul Rihannei, după ce testul ADN a arătat că ea nu este sora lăutarului.
Presupusa soră a lui Marian Mexicanu a fost supusă unei umilinţe groaznice în timpul emisiunii de la Antena 1. Femeia a fost rasă în cap, pe o parte, în stilul Rihannei, după ce testul ADN a arătat că ea nu este sora lăutarului.
 
Femeia este mama biologică a fetiţei adoptată de Luminiţa Anghel, dar a intrat în atenţia emisiunilor tabloide cu un alt subiect după ce a susţinut că este sora lăutarului Marian Mexicanu.

După câteva prezenţe în emisiunea "Acces direct", cei doi au făcut testul ADN şi, odată cu el, un pariu: dacă se dovedea că e sora lăutarului, primea scuzele celor care nu au crezut-o.
Dacă testul arăta că nu e înrudită cu Marian, atunci ea trebuia să se radă pe o parte a capului. Cum era de aşteptat, testul a demonstrat că Angelica nu este sora lăutarului, astfel că trebuia să-şi onoreze pariul, relatează Click!.
 
Femeia, vizibil disperată, a refuzat să fie tunsă. "Doamne, dar cum să fac eu asta acum? Nu vreau, nu vreau să fiu tunsă!". La insistenţele Simonei Gherghe şi ale lui Marian Mexicanu, ea urcat pe scaunul stilistului, iar acesta a ras-o în cap în timp ce femeii îi dădeau lacrimile.
 
 
 
 

"Pentru unii telespectatori care poate...
eu ştiu... nu înţeleg de ce am făcut asta, să ştiţi că a fost vorba de un pariu. Şi Angelica trebuia să îl onoreze..."
, a justificat Simona Gherghe acest moment.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • dvdrw pe 19 Dec 2013, 07:05
  N-ati inteles

  Voi de fapt nu v-ati prins ca ea a castigat foarte mult cu asta. Si-a facut test ADN (foarte scump) pe cheltuiala buboasei si penibilei Simona Gheorghe, si si-a tras si tunsoare la moda gratis.

  0
  0

 • Grig Alina pe 26 Iun 2013, 10:53
  Simona Gherghe........dezgustator

  Simona draga , la inceput te-am admirat pentru finetea si diplomatia de care dadeai dovada la interviurile cu invitatii tai. In timp s-au estompat aceste calitati ale tale si dovedesti si tu ca esti o prezentatoare de duzina. De aceea aveai succes la inceput si oamenii te apreciau. Acum devii o banala, chiar antipatica! Eu de cateva luni bune nu iti mai urmaresc emisiunile injositoare!

  3
  0

 • gynacristyna pe 25 Iun 2013, 09:15
  acces direct

  sunteti niste sado cum vati permis chear daca a mintit asa ceva mai ales cand ati vz ca ia dat lacrimile oi ACCES DIRECT nu face doi bani uaaaaaaaaaaaaaaaaaa penibililor

  1
  0

 • Moldovi Doina pe 21 Iun 2013, 18:43
  Tunsoarea Angelicai

  Nu a fost umilita in nici un fel.Ea a fost de acord cu propunerea lui Marian de a fi tunsa daca nu este sora lui, si a plans degeaba.Pacat ca nu a realizat ca este caraghioasa cand a venit in fata telespectatorilor cu problema Mariei si a lui Marian. Parul ii va creste, dar mintea niciodata. Este genul de femeie cu par lung si minte scurta.Trebuia tunsa la 0. sa se invete minte sa nu mai tulbure vietile oamenilor. Mai bine se ducea la Luminita Anghel cu un buchet de flori sa-i multumeasca si sa-i sarute mainile pentru ca-i creste fetita, ca o educa si--i ofera ce nu i-ar fi oferit ea niciodata ,chiar daca este mama naturala.JOS PALARIA

  3
  1

 • teresa hutanu pe 19 Iun 2013, 13:00
  Acces Direct! tunsoarea

  Trebuia tunsa o,sa nu mai incurce ,speculeze diferite situatii,destul de deranjante.S-o vedeti,ce gura va face la cazul fetitei....inainte de distractie ar trebui luata in serios boala ei,si deranjul pe care excroaca il produce.

  2
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod